dimecres, 18 de març del 2009

El posseït


Dins de la fauna infantil hi trobem un especímen que mereix capítol apart: el nen posseït del super. Qui, comprant, no ha coincidit mai amb un d'aquests energúmens? Mai el detectes en el moment d'entrar a l'establiment, perquè tot sembla molt normal: la musiqueta ambiental, la veu de megafonia que anuncia descomptes, i tu que recorres el passadissos tan tranquil, buscant les ofertes del dia. 
De cop i volta, sents un crit i s'activa un plor que va pujant de to més i més fins a tornar-se rampell. De seguida s'acompanya de cops sincopats amb punys i peus, fins que el nen es llença en planxa a terra, amb efecte bullet time de Matrix. En aquest moment, l'especímen en qüestió s'agita, escup baba i mocs i sol emetre un so gutural per repetir compulsivament paraules com "VULL AIXÒÒÒ!" o "COMPRA-M'HOOO!" mentre es rebolca per terra retorçant-se i reforça la seva demanda arrasant amb tot allò que troba a les prestatgeries que queden a la seva alçada. 
És poc habitual veure els progenitors emportar-se el nen arrosegant amb l'ajut d'un vigilant de seguretat (una llegenda urbana diu que més d'un segurata va coix d'ençà que un d'aquests petits salvatges li va clavar una coça mentre intentava reduïr-lo). Molts pares capitulen i acaben cedint a les exigències del posseït; llavors pot ser que hi coincidiu a caixa. I el nen us mirarà, aparentment calmat, i, amb un somriure malèfic, farà girar el cap 360º...

Publicat a TimeOut Barcelona 55

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada