divendres, 4 de setembre del 2009

Perdut?


Aprofitant la motivació que dóna el mes de setembre per començar de nou, apuntar-se a classes d'anglès, tornar al gimnàs i redecorar-se la vida, els pares d'en Pasqualet han decidit anar a la gran tenda de mobles que et muntes tu mateix per renovar l'habitació del nen, ara que ja han passat les vacances; i com que l'escola encara no ha començat (per molt que ells ho desitgin), s'emporten el petit.
La gran tenda és com un inmens laberint i en Pasqualet va boig corrent amunt i avall, saltant pels llits i amagant-se als armaris. Quan arriben a la secció de mobles infantils, es distreu amb altres nens que juguen sobre gandules de color llampant i sillonets amb visera que molen molt per amagar-s'hi i fer sustus. És llavors quan els pares aprofiten per mirar moblets i prendre mides; això sí, fent un cop d'ull de tant en tant per veure què fa el nen, que continua jugant i xerrant amb els altres menuts. Tot controlat, doncs.
Arriba l'hora de marxar i la mare se'n va a buscar-lo. "Va, Pasqualet, que marxem cap a casa". "Que coneixes el Pasqualet?", pregunta un senyor tot esverat. "Sóc la seva mare", respon ella estranyada. "És que ens ha dit que l'havien abandonat aquí!", diu el senyor mentre una altra dona tota preocupada s'acosta, esbufegant, amb dues dependentes i un vigilant de seguretat. La mare, furibunda, es mira en Pasqualet, exigint una explicació. "Mama, no ho entens. M'avorria i necessitava emocions fortes", ha deixat anar el petit temerari.

Publicat a Time Out Barcelona nº33

1 comentari:

  1. És que qui s'havia perdut eren els pares!!! En Pasqualet ja sabia bé on estava...

    ResponElimina